BURSA / İNEGÖL - İshakpaşa İlkokulu

Teknofest Başvuruları Başladı.

EKO OKUL

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ SEVİM BİRCAN QBİTZ AKIL OYUNLARINDA İL 3. SÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE SINIF ÖĞRETMENİ NURDAN BOSTAN'I TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZ 2/B SINIFI ÖĞRETMENİMİZ DERYA KOÇOĞLU  E TWİNNİNG PROJESİ İLE MATEMATİK DERSİNİ EĞLENCELİ HALE GETİREREK KALICI ÖĞRENME SAĞLAMAYI HEDEFLEMEKTEDİR.

Mrt

İNEGÖL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU TAZOF AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN SEVİM BİRCAN QBİTZ İLÇE BİRİNCİSİ, MANGALA TURNUVASINDA EMİNE ACAR İLÇE İKİNCİSİ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR. BAŞTA NURDAN BOSTAN, MUSTAFA BULUN,YELİZ DAĞDELEN, NURAY ÇINARTAŞ VE DİĞER SINIF ÖĞRETMENLERİMİZİ , DEĞERLİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİ ÖZ VERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

İNEGÖL BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE KOORDİNELİ YAPILAN ATIK PİL YARIŞMASINDA OKULUMUZ 1/L SINIFI, ÖĞRETMENİMİZ GÜL TAŞ'IN ÖNDERLİĞİNDE İNEGÖL 2. Sİ OLMUŞLARDIR. ÖĞRETMENİMİZİ, ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ ÖZVERİLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Tarih Yazan Çocuklar İnegöl'de Projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Şbt

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün Ortaklaşa Düzenlemiş Olduğu Mangala Turnuvasında, 1. Sınıflarda Numan Ahmet ORTAKÇI ve 2. Sınıflarda Yavuz Selim TOPAL İnegöl İlçe Birincisi Olarak İnegölüzü Bursa´da Düzenlenecek Olan Mangala Şenliğinde Temsil Edeceklerdir. Başta Ayşe ALTAN Olmak Üzere Sınıf Öğretmenlerimiz Aslı KARAASLAN, Hatice BARBAROS, Selma SATI ve Bizi Mangala Şenliği Alanında Yalnız Bırakmayan Selahaddin KARAASLAN, Seda ÖNAL ile Tüm Katkıda Bulunan Öğretmenlerimize ve Başarılı Öğrencilerimize, Okulumuz Adına Teşekkür Ediyor Başarılarının Daimi Olmasını Temenni Ediyoruz.