BURSA / İNEGÖL - İshakpaşa İlkokulu

İshakpaşa İlkokulu

Kemalpaşa Mah. Atatürk Bulvarı. No 60 İnegöl / Bursa
Vizyon
Çağın gerektirdiği bilgi beceri değer ve teknolojinin etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayan, okulöncesi ve okul sonrası olmak üzere dikey; okul aile ve toplum olmak üzere yatay özelliklere sahip bir eğitim örgütü oluşturan, geleceğe uzanabilecek uygun düşünce ve davranış değişimini gerçekleştirebilen, öğrencilerin sanatsal, sosyal, bilimsel ve sportif kabiliyetlerini en doğru şekilde belirleyen ve onlara yol gösteren, toplumumuzun en büyük sermayesi olduğuna inandığımız sosyal ve kültürel karlılığı daima önde görüp toplumun ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren, öncelikle ilçe, il ve devamında ülke çapında kaliteli, seçkin, saygı gören ve örnek gösterilen bir okul olmaktır.
Misyon
Seviyesi yüksek insana yaraşır bir yaşam için, gerekli bilgi ve değerlerle donanmış, ruhsal ve bilişsel olarak kendini geliştirmiş, şahsiyetli öz güven sahibi, karar verebilen ve verdiği kararların sorumluğunu üstlenebilen, çok yönlü düşünebilen, yaşadığı yakın ve uzak ortamları tanıyabilen, girişimce ve proje üretebilen, icatçı, çevre ve tarih bilinci gelişmiş, doğa ve tarih değerlerine sahip çıkıp koruyabilen, çağın geliştirdiği yenilikleri takip edebilen, bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi kullanabilen, bireysel tercihlerinin farkında olan, toplumsal tercihlere saygılı, takım ruhu, dayanışma içinde olan, paylaşmayı bilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
İLKOKULUMUZUN 2016-2017 VE 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINDA ÇOCUK OYUNLARINDA FUTBOLDA 4.SINIFLARDA İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ VARDIR. BUNUN YANI SIRA İSHAKPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK 2012 YILI FUTBOLDA DANONE ULUSLAR KUPASI BURSA BİRİNCİLİĞİ, TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ, DÜNYA ONALTINCILIĞI BASKETBOLDA YILDIZ KIZLARDA BURSA BİRİNCİLİĞİ VOLEYBOLDA YILDIZ ERKEKLER BURSA BİRİNCİLİĞİ 2013 YILI FUTBOLDA YILDIZLARDA BURSA İKİNCİLİĞİ BASKETBOLDA YILDIZ KIZLARDA BURSA BİRİNCİLİĞİ VOLEYBOLDA YILDIZ ERKEKLER BURSA BİRİNCİLİĞİ 2014 YILI FUTBOLDA YILDIZLARDA BURSA İKİNCİLİĞİ BASKETBOLDA YILDIZ KIZLARDA BURSA BİRİNCİLİĞİ VOLEYBOLDA YILDIZ ERKEKLER BURSA BİRİNCİLİĞİ 2015 YILI FUTBOLDA YILDIZLARDA BURSA İKİNCİLİĞİ BASKETBOLDA YILDIZ KIZLARDA BURSA BİRİNCİLİĞİ, BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ VOLEYBOLDA YILDIZ ERKEKLER BURSA BİRİNCİLİĞİ BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ DERECELERİNİ KAZANMIŞTIR.
Öğretim Şekli :2´Lİ
07:50-12:50 13:00-17:50
Belediye Otobüsü
Şehir Merkezi
Bursa´ya 45 Km uzaklıkta olup İnegöl Şehir Merkezindedir.